-->

2014. augusztus 4., hétfő

33.rész

Talán egy óra telhetett el, amikor Harry betoppant. Egy szál boxerben, kezében valamilyen tubussal. A haja kissé kócos volt, a homlokán pedig messziről is láthatóak voltak az izzadság cseppek.
Egy kívülálló ember biztos azt hinné, hogy fürdött, vagy talán edzett. De tudva, hogy egy órával ezelőtt mit csináltunk, biztos voltam benne, hogy a kis magán akciójától néz így ki. Na meg a másik, hogy Harryről van szó. Neki képtelenség úgy végignézni más orgazmusát, ha neki nincs.

Az ágy melletti éjjeli szekrényre rakta a tubust, majd végignézett rajtam, közben beszívva alsó ajkát.
- Oldozz el - követeltem.
Ahelyett, hogy tette volna amit kértem, fölém támaszkodott és ráült a csípőmre.
- Kérlek.
- Kihez tartozol? - húzta fel a szemöldökét, miközben kezei bejárták az egész testemet.
Nem válaszoltam.
- Kérdeztem valamit Liz. Kihez tartozol? - hangja kissé szigorúbb lett, az egyik keze pedig a csípőmet kezdte szorítani.
- H-hozzád.
- Kihez tartozol? Ordítsd, kihez!  - szorított meg erősebben.
- Harry! - ordítottam. - Hozzád tartozom!
-  Remek - vigyorodott el, majd kezei közé vette az arcomat és egy csókot nyomott a homlokomra. Eloldozta az anyagot, így a kezeim fáradtan hullottak a testem mellé. Harry azonban nem figyelt erre.
Ajkait az enyémre tapasztotta, mégsem könyörgött a bejutásért. Viszont kezei arcomtól a vállamig, majd az én kezemig simítottak végig. Onnan a melleim széléhez ért, majd a fenekemnél álltak meg. Birtoklóan megszorította, mire a szájába nyögtem.
- Azt akarom, hogy csókolj meg - suttogta az ajkaimra.
Megremegtem a csábító hangjától. Még soha nem gondolkoztam azon, hogy mit is tennék Harryvel. Azon kívül, mikor dühös voltam rá és eldöntöttem, hogy fel fogom pofozni.

Kezeit a fenekemre vezette és erősen magához húzott, majd fordított a helyzetünkön, így én voltam felül. Teljesítettem az előbbi kérését, így lehajoltam hozzá és ajkaimat az övére tapasztottam.
Könyörgött a bejutásért, viszont nem adta meg saját magának, várt, míg én adok rá engedélyt. Ami persze nem tartott sokáig, ugyanis az agyam felhagyott a gondolkodással és az élvezetek irányították a testem.
Csípőmet próbaképp ágyékához nyomtam, mire hangosan morgott. Tetszett ez a helyzet, hogy én vagyok felül, hogy én irányíthatok, és nem ő.
Mozdulataim miatt egyre inkább éreztem keményedő férfiasságát, és rendkívül lázba hozott a tudat, hogy csak a boxer vékony anyaga választ el minket egymástól.
- Vedd le - nyögte.
- A-a - vigyorogtam rá, majd erősen megcsókoltam, hogy elhalkítsam nyögéseit.
Szájáról áttértem a nyakára, és egy ponton szívni kezdtem puha bőrét. Hirtelen egy ötlet jutott eszembe, mire belekuncogtam a bőrébe. Ő csak morgott, és kétségbe esetten próbált a csípőmhöz nyomulni.
A tervemhez visszatérve a nyakát egy újabb ponton kezdtem szívni, majd megint és megint egy újabb helyen.
- Mit művelsz velem? - morgott, de a hangjában játékosság csengett.
Kuncogva ültem fel és elégedetten néztem a művemet: egy nagy szív alakú szívás nyomot. Incselkedve végignyaltam az érzékeny bőrén.
Ezután kissé felemeltem magam róla, majd egy hirtelen mozdulattal erősen hozzá nyomtam magam, mire egy állatias nyögést kaptam.
- Ebből elég volt - mondta, majd újból fordított a helyzetünkön, így megint én voltam alul, ő pedig felül.
Két ujját a nőiességemhez nyomta, majd egyből belém bökte azokat. Furcsán jó érzés volt. Ki be pumpálta őket, majd körzött velük, miközben ajkai az enyémeket falták. Most már határozottan ő irányított.
- Harry - nyögtem pár lépésre állva a hetedik mennyországtól.
- Biztos, hogy nem  - zihálta, majd kihúzta ujjait, megint összetörve engem.
Nem hiszem el, hogy bevettem a játékát másodszorra is. Annyira naiv vagyok.
Lemászott rólam, majd miután megigazította a boxerét elindult.
- Ne merj itt hagyni - sikítottam.
Értetlenül ráncolta a homlokát, én pedig hatalmas megkönnyebbüléssel sóhajtottam, mikor nem az ajtó irányába, hanem az éjjeli szekrényhez ment. A tubust, aminek mély kék színe volt a kezébe fogta és az ágyhoz lépegetett hosszú lábaival.
A kezeim még mindig fájtak, így nem tudtam őket használni. Magam mellett lógtak és szinte nem is éreztem őket. Nem bírtam védekezni.
- Mit akarsz azzal? - kérdeztem, mikor lepattintotta a tetejét.
- Nem fog fájni - tájékoztatott. - Sőt, ha jól viselkedsz, még élvezni is fogod.
A mellkasom rendezetlenül emelkedett és süllyedt, miközben Harry a tubussal ügyködött. Kissé megugrottam, mikor a kék színű sűrű folyadékot a testemre kezdte nyomni. 
A mellemre és a nyakamra rakott belőle, majd a hasam aljától lefelé mindenhova csurgatott a folyadékból.
Az illata nem hasonlított semmihez sem, csupán csak édes volt, de az nagyon.
- Mi ez?
- Test festék.
- Minek?
- Használd a fantáziád Liz - vigyorgott rám, majd a földre rakta az üveget.
Csak akkor jöttem rá, hogy mire is készült, mikor nyelvét végighúzta a folyadékkal bemázolt nyakamon. Elégedetten hümmögött, majd pár csókolt lehelt az említett testrészemre.
Fölém támaszkodott és elégedetten rám mosolygott. Nem tudom leírni, mennyire is éreztem kellemetlenül magam. Mert hát lássuk be: teljesen meztelenül fekszek, felettem egy kanos banda vezérrel, aki készen áll rá, hogy az egész testemet végignyalja.
Elég kínos.
Ennek ellenére, mikor kezével a melleimhez közelített, nem állítottam le. Nem akartam kihozni belőle az erőszakos énjét, főleg a mostani helyzetemben. Na meg ha egy kicsit is hiszek neki, akkor ebből talán valami jó is kisülhet.
Gyengéden simogatta, markolta domborulatomat, majd nyelvével eltávolította róla a test festéket.
Ezt az egész testemmel megtette, miközben keze az oldalamat és az arcomat cirógatták.
Bennem pedig egyre jobban kezdett erősödni az az ismerős érzés. Bár most nem szóltam róla Harrynek, a hangos nyögéseim mégis elárultak.
Egyre lassabban kezdett nyalni, a kezei már nem simogattak.
- K-kérlek - könyörögtem a sírás határán állva.
- Nem, nem - korholt le, majd abbahagyta a tevékenységét.
Engem pedig teljesen felspannolva hagyott harmadszorra is a franciaágyon feküdni.


***


Harry szenvedélyes kínzása után elküldött letusolni, persze ő ezt szorgalmasan felügyelte. De ez a változat még mindig jobban tetszett, mint az, hogy együtt fürödjünk.
- Francba - morogtam, miközben próbáltam levakarni a testemen maradt festéket. - Miért nem jön le ez a szar? - ordítottam, majd a földhöz vágtam a szappant, ami így kis darabokra tört.
- Vigyázz a szádra - nézett rám Harry mérgesen.
- Ezt pont te mondod? - toporzékoltam.
- Na jó, elég ebből - morgott, majd elhúzta a függönyt, és ügyet sem vetve arra, hogy meztelen vagyok, kihúzott a zuhanyzóból. - Majd rakunk rá alapozót.
- Áhh - ordítottam. - Elegem van! Mi lenne, ha felhagynátok ezzel a lányos "mindenre alapozót teszünk" szokásotokkal és mielőtt tennétek valamit, átgondolnátok, hogy jó ötlet-e?! Nem hiszem el, hogy öt ilyen felelősségtelen idióta London leghírlettebb bandája.
És akkor olyan történt, amit Harrytől mostanra már nem vártam volna. Mert eddig úgy tudtam, akit szeretünk, azt nem bántjuk. De úgy látszik, nála ez nem így van. Biztosan ezért csattant a jobb keze az arcomon. A fejem az ütés irányába fordítottam, a könnyeim egyből záporozni kezdtek, ráadásul egyre jobban szédültem. Ő csak állt előttem mereven, és dühösen nézett rám.
Próbáltam én is olyan kemény lenni mint ő, de ez az ütés annyira betett nekem, hogy teljesen kábultan ültem le a fürdőszoba vizes padlójára és felhúzott térddel a kezeimbe temettem arcomat.
- Most kaptál büntetést! - ordított Harry, még mindig előttem állva. - Mi kell még? Akkor viselkednél, ha rendszeresen megvernénk téged?
Csukott szemmel ráztam a fejemet.
- Ha ez kell, megteszem! Isten bizony megteszem!
Ezzel kiviharzott a fürdőszobából. Én viszont nem mozdultam, ugyanis nem tudtam. Forgott velem a világ, egyre homályosabban láttam. Végül a padlón kifeküdve csukódtak le akaratlanul is a szemeim és nyelt el a teljes sötétség.



***


A szobámban ébredtem, az ágyamba feküdtem. Egy fekete nadrág volt rajtam és egy ugyanilyen színű póló. 
Kezdtem éhes lenni, úgyhogy belebújtam a szekrényben talált Nike cipőbe és kiléptem az ajtón. Ami szerencsére nyitva volt.
Az arcom már egyáltalán nem fájt, bár biztos voltam benne, hogy a nyoma megmaradt.
A folyosón bolyongtam, fogalmam sem volt, hogy hol vagy. Csak egyet tudtam: valahol a palotában. 
- Hova, hova? - hallottam meg magam mögül egy hangot.  Hangosan, gyorsan dobogó szívvel fordultam meg.
Niall. 
- Te jó ég - fújtam ki a levegőt - a szív bajt hoztad rám. 
- Te is rám - mondta, majd a nyakamra téved a tekintete és összeszaladt a szemöldöke. - Bántott? 
- Tessék? - kérdeztem a nyakamhoz kapva. Aztán eszembe jutott: a festék. A szappan nem szedte le teljesen, így pontosan úgy nézett ki, minta valaki fojtogatott volna. - Uh.. én...
Közelebb lépkedett hozzám, kezét óvatosan végighúzta a folton. Legalább Niall megért engem. Ő itt az egyetlen, akire számíthatok. 
- Nem megmondtam, hogy viselkedj? - korholt le. 
Vagy mégsem. 
- De én...
- Figyelj - vágott a szavamba. - én csak jót akarok neked. Megmondtam, hogy ne szegd meg a szabályokat! Komolyan magadnak akarsz rosszat?!
Már épp készültem válaszolni, amikor megint közbeszólt. 
- Ne is mondj semmit! - megrázta a fejét, majd megfogta a kezemet és elindult velem a folyosón, a másik irányba. 
Meg akartam kérdezni, hogy hová visz, de hirtelen meghallottam a többi fiú hangját. Az egyik boltíves szobában ültek, szemben a kandallóval, ami vörös lánggal izzott. 
Bár nem szólaltunk meg, mikor beléptünk mindenki elhallgatott és felénk fordultak. 
- Ülj le - mutatott Harry az egyik szabad fotelra. - Van egy kis megbeszélni valónk.







Sziasztok!
Amint látjátok véget ért a nyaralásom, így most már sűrűbben lesznek részek. Remélem a mostanival meg vagytok elégedve. Köszönöm az 50 (!!!) feliratkozót és a sok díjat - amit nemsokára ki is teszek. 
Ha tetszett ez a rész, akkor iratkozzatok fel, írjátok le a véleményeteket és pipálgassatok.
Puszi: 1DGirl

19 megjegyzés:

  1. És ez megint egy perfie rész :3 imádom ^^ GYORSAN KÖVIT :3333

    VálaszTörlés
  2. Gyorsan hizd a kovit!!.inadom a bligod pontosan.melyik nap szamithatunk uj reszre?? Egyebkent nagyon imadom a blogod!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon aranyos vagy, örülök, hogy tetszik :D

      Törlés
  3. Omg! Nagyon gyorsn hozd a kövi részt! Ez az egyik kedvenc blog amit olvasok! SIESS!!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon imáádoom! Siess a kövivell! :))

    VálaszTörlés
  5. A legjobb blog... imádom....remélem gyorsan hozod a kövit... #bestblogever :)

    VálaszTörlés
  6. OMG!OMG!OMG! Nemrég találtam rá a blogodra, pontosabban ma 9-kor és büszkén mondhatom hogy a történeteddel a telefonomhoz ragasztottál és 5 óra alatt ki is olvastam még úgy is, hogy a metrón az összes embernek neki mentem és majdnem bele is ültem egy csaj ölébe, de nem tudtam lerakni, csak olvasni-olvasni-olvasni akartam. Iszonyat jó és nagyon remélem, hogy nem tervezed, hogy egy 20 rész múlva abbahagyod! Tehetséges vagy nagyon, minden értelemben!! A történeted benne van a Top3 kedvenc történetemben, tehát szereztél egy újabb feliratkozót! És ezentúl minden résznél elmondom neked ugyan ezeket! :D Csak így tovább! :)) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ezt a sok szép szót :D Örülök, hogy ennyire tetszik a blog, hogy 5 óra alatt ki olvastad! Nyugalom, még elég sok ideig nem tervezem, hogy vége lesz a blognak. Köszi a feliratkozást és a biztatást! ♥

      Törlés
  7. Uramisten*---*
    imádom!!!!aa meghalok de joo lett.gyorsan kövit!!!!!

    VálaszTörlés
  8. Drága Doth Lee!
    Mindössze tegnap találtam rá a blogodra, egy design blogon, ahol épp az új fejlécedet tették közzé, ami megjegyzem mesés lett, nekem nagyon tetszik! Nagyon tetszik a történeted, minden sorodat falva olvasom, egyszerűen nem lehet abbahagyni! :) Nagyon megszerettem Liz karakterét, és tetszik, hogy a fiúk, most nem csupán énekeseknek vannak beállítva. Nagyon tetszik ez az egész! Imádom a Niall - Liz részeket, rettentően aranyosak. :) És mikor Harryvel van, uhm. :) Imádom!
    Viszont zárójelben megjegyezném, hogy mikor a fejezetek fülre kattintottam, eléggé elszomorodtam, hogy csak 25 rész van belinkelve, így bloggerből kellett végigolvasnom a 33. részig. Szerintem linkeld be a többi részt is oda :))
    Izgatottan várom a folytatást!

    <333
    Cher Brooks

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Cher Brooks!
      Örülök, hogy tetszik a fejléc, bár nem az én érdemem:) Kedves vagy, hogy ilyeneket írsz, mindig örülök az ilyen hosszú pozitív véleményeknek.
      A fejezeteket pedig máris javítom, köszönöm, hogy szóltál.

      ♥♥♥
      Doth Lee

      Törlés
  9. Perfect. <3 Új részt! Imádom olyan tehetséges vagy. <3<3

    VálaszTörlés