-->

2014. július 11., péntek

30. rész

- Mit eszünk? - kérdeztem Liamtől. A vacsorához készülődtünk, én az egyik sziget pulton ültem és a lábaimat lóbáltam, ő pedig a nyitott hűtő szekrény előtt állt. 
- Csak Louis répái vannak itt - nevetett erőltetetten, miközben kivette az említett zöldségeket. Ezzel a lendülettel vissza is rakta, mikor a tulajdonosa a konyhába lépett.
- Nincs itthon semmi kaja - szólt Louisnak Liam.
- Ezért találták fel az éttermeket. De sajnos most csak ketten tudtok menni, mert a többiek éjszakáznak és én is mindjárt csatlakozom hozzájuk.
Ezután nemsokára kivette a hűtőből a répáit és kisétált az ajtón.
Szóval romantikus vacsora kettesben Liammel. Hű.
- Rendelek pizzát - halászta elő zsebéből a telefonját.
Ennyit a romantikus vacsoráról.

Miután Liam megrendelte a pizzákat, a szobájába mentünk és berakott valami filmet. A kanapén feküdtünk, én elől, mögöttem pedig ő. Kezeivel átkarolta a derekamat és apró köröket rajzolt ujjaival a hasamra.
Sajnos ezt nem sokáig élvezhettem, ugyanis csengettek. Liam pár perc múlva két doboz pizzával jelent meg.
- Tessék - adta a kezembe az egyiket. - Ez ilyen vega cucc.
- Köszi - motyogtam, miközben kinyitottam a dobozt és állatias gyorsasággal kezdtem betermelni az ételt.
Borzalmasan éhes voltam, utoljára akkor ettem, mikor reggel Niall adott szendvicset.
- Liam? - kérdeztem csámcsogva. Nem nyújthattam valami nőies látványt. - Hol van El ?
- Eleanor? - ráncolta a szemöldökét. - Louis mindenhová magával viszi.
Remek. Akkor biztos nem fogjuk egymást sokat látni. Pedig már kezdtem megörülni, hogy rajtam kívül még egy nő van a házban. Vagyis a palotában.
Igazából lehet, hogy örülnöm kéne és nem panaszkodnom. Ugyanis a történeteket, amiket a nővérem mesélt régebben a bandákról... Közel sem voltak ennyire fényesek, mint most az én helyzetem. Persze ez sem a hetedik mennyország, ahol most vagyok. Összezárva öt kanos, könyörtelen idiótával.

***

- Jó éjt Liz - puszilt a hajamba Liam, majd kiment a szobámból. Sajnos attól függetlenül, hogy ő takarodót fújt, én még egyáltalán nem voltam álmos. A fejemben emlékek kavarogtak a mai napról, a tegnapiról és az az előttiekről.  Sokat gondolkodtam azon, hogy mi lenne ha másképp viselkednék. Ha például betartanám a szabályokat és olyan életmódot élnék mint Harryék. Vagy  betartanám a szabályokat, de kivonnám magam minden lehetséges dologból. Ha kizárnám a külvilágot örökre. Vajon úgy jobb sorsom lenne? Talán elengednének, mert nem vagyok számukra hasznos? Vagy megölnének? Viszont erre a kérdésre mindig ugyan az a válasz járt a fejemben: ha meg akartak volna ölni, már rég nem élnék. 
De talán az jobb is lenne. Nem kellene nap mint nap a fiúkkal szenvednem, a családomnak sem kéne amiatt aggódnia, hogy hogy vagyok. Már ha aggódnak miattam. Lehet, hogy már rég túlléptek és szokás szerint élik az életüket.
Előfordulhat. 
A gondolatmenetemet ajtócsikorgás, majd csapódás szakította félbe. 
- Alszol szerelmem? - kérdezte Harry. 
- Nem - nyögtem. Utálok este beszélni. Főleg, ha már az ágyban fekszem. Ilyenkor már hagyjanak békén, had gondolkozzak, vagy aludjak csendben. 
Nem sokkal később egy meleg testet éreztem magam mellett. Harry simogatni kezdett a nadrágomon keresztül, mire halk nyögések jöttek ki a számon. 
- Úgy hallottam, hogy ma jó kislány voltál - suttogta a fülembe. - Úgyhogy megérdemled a jutalmat. 
Legszívesebben beszóltam volna neki, hogy ezzel elkésett, ugyanis Liamtől már megkaptam a napi adagom. De inkább befogtam a szám, mert tudtam, hogy az árulásomnak nem lesz jó vége. Ha meg Harry nem lesz kegyetlen, talán még valami jó is kisülhet a dologból. Vagyis remélem. 

A hátamon feküdtem, felettem a göndörke támaszkodott, miközben kezeivel nőiességemet kényeztette. A halk nyögésem egyre jobban felerősödtek, ahogy az ujjai gyorsultak. Az ajkaink súrolták egymást, de nem csókolóztunk. Kicsit úgy éreztem, hogy ez ilyen 'essünk túl rajta' dolog.
- Nem kell ha nem szeretnéd - törtem ki. A fejemet másik irányba fordítottam, hogy ne lássam szemeit. 
- Honnan veszed ezt a baromságot? - kérdezte éllel a hangjában. - Érzed ezt? - nyomta hozzám keményedő férfiasságát. - Ennyire szeretném. 
Aprót bólintottam, de még mindig nem néztem a szemébe. Ő ezt könnyen megoldotta, kezével megfogta az állam és egy szintbe hozta fejünket. 
Óvatos csókot nyomott az ajkaimra. Ez egyáltalán nem rá vallt.  Incselkedve húztam végig nyelvem alsó ajkán, mire kinyitotta a száját és most én keltem felfedezőtúrára ott. Fordítottam a helyzetünkön, én voltam felül. Az ágyékán ültem, csókolózásunk közben pedig mozogni kezdtem rajta. Kezeit felvezette a combomon és a fenekembe markolt. Belenyögtem a csókunkba, mire ő elmosolyodott. 
A férfiassága már valóban kemény volt és nagy. A behatolás nélkül is olyan élvezetet nyújtott, ami felért egy orgazmussal.
Harry minden csípő mozdulatomra hangosan nyögött. Éreztem, láttam és tudtam is, hogy már nagyon szűkös nála a hangulat, így megszabadítottam alsónadrágjától. Remegve simítottam végig hosszán, de elvette onnan kezemet. 
- Nem kell. Ez a te jutalmad. 
- Szeretném - mondtam a félelemtől remegve. Nem hiszem, hogy túl meggyőző voltam. 
- De nem ma - fordított helyzetünkön, így megint én voltam alul.
Megszabadított a ruháimtól, majd a földre dobta azokat. 
Kezei a melleimre tapadtak, masszírozta azokat. Közben a szája is csatlakozott, mellbimbóimat benedvesítette nyelvével és szívni kezdte. Furcsa volt. Furcsán kellemes.
Eközben férfiasságát még mindig hozzám dörgölte, viszont már teljesen meztelenek voltunk mindketten. Ajkaival bejárta az egész testem, hol nyalta, szívta, hol édes csókokat hagyott bőrömön. 
Mindketten hangosan ziháltunk és nálam ez egyre csak fokozódott, mikor szájával a nőiességem felé közelített. Végigpuszilta redőimet, majd nyelvével kezdte izgatni a csiklómat. Ujjai a bejáratomat kínozták, de lassan ezeket a nyelvére váltotta. 
A csípőmet erősen tartotta, ahogy a lábaimat is. Szinte lehetetlennek éreztem abbahagyni a vonaglást, miközben valaki ilyen élvezetet nyújt számomra. Kezeimmel a lepedőt és a haját szorítottam.
Szinte sírva nyüszítettem, mikor hirtelen abbahagyta és felmászott hozzám. Szembetalálkoztam vigyorgó képével, és szívesen arcon csaptam volna.
Kezét levezette kettőnk közzé, és nemsokára már férfiassága hegyével kényeztette bejáratomat. Hangosan nyögtem minden érintkezés során, a csípőmet felemeltem többért könyörögve. Erősebben nyomult hozzám, de nekem még ez sem volt elég, így akaratom ellenére is előrébb billentettem a csípőmet, aminek hatására Harry kissé belém vezette magát. 
- Nem, nem - nyögte, majd kihúzódott belőlem. - Erre még várnod kell.  
Bosszúsan sóhajtottam, de ez azonnal elszállt, mikor megéreztem magamban fürge ujjait. Erre volt szükségem, hogy végre én is kielégüljek. Most, de csak ebben a pillanatban éreztem magam a mennyországban .
Harry kifulladva mellém borult, majd nemsokára a testére húzott. A zihálásunk töltötte be a szobát. Ha kintről hallaná valaki, biztosan azt hinné, hogy lefutottuk a maratont. 
De azt hiszem annál sokkal jobb dolgot csináltunk.

- Harry? - motyogtam a mellkasába. 
- Igen szerelmem? - ült kissé feljebb. 
- Miért nem hagytad hogy... t-tudod - sütöttem le a szemem.  
- Ahhoz nagyon jónak kell lenned Liz. Ha az elkövetkező egy hónapban is úgy viselkedsz, mint ahogy ma, akkor talán megérdemled, hogy megdugjalak. 
Kissé megremegtem a szóhasználata miatt. Ez azért így kimondva elég érdekesen hangzott. 
- Uh, mellesleg Zaynt szólt, hogy holnap megy fodrászhoz. 
- És? - értetlenkedtem. 
- Abba a szalonba kaptál ajándékutalványt karácsonyra. Szóval te is mész vele - magyarázta.
- Nem hiszem, hogy kész vagyok rá. Zaynel meg végképp nem.
- De arra igen, hogy lefeküdjünk? - kekeckedett. - Hm Liz?
- Utállak - morogtam. 
- Ezzel nem csak nekem, hanem magadnak is hazudsz - húzta pimasz vigyorra a száját. 
Igaza volt. 
Tényleg épült bennem valamiféle érzés Harry iránt, de az határozottan nem az utálat volt.
De ezt még magamnak sem mertem bevallani.




Sziasztok :D
Remélem tetszett a 30.rész. A folytatással kapcsolatban csak annyit szeretnék mondani, hogy mivel pár nap múlva megyek nyaralni, ezért nem biztos, hogy ilyen sűrűn lesznek részek. Három hétig leszek távol, az első két hétben próbálok majd hetente 2-3 részt felrakni, de a harmadik héten valószínűleg nem lesz. Sajnálom, de nem leszek gépközelbe, talán majd megkérek valakit, hogy rakja fel az előre megírt részt, de nem ígérek semmit.
Ha tetszett iratkozzatok fel, írjátok le a véleményeteket, pipálgassatok.
Ölel titeket: 1DGirl

14 megjegyzés:

  1. Uhu kíváncsi vagyok mi lesz a fodrásznál :D amúgy nagyon jó lett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbálok majd valami izgalmas részt varázsolni :D Köszönöm :)

      Törlés
  2. CSAK NE VÁGASSA LE A HAJÁT KÉRLEK!!!amúgy nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem ígérek semmit :P Örülök, hogy tetszik :)

      Törlés
  3. Ahhhww :33 perfect <3
    Best blog ^^

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jooo lett!:))) vaarom a koviit!:)

    VálaszTörlés
  5. Egyszerüen csodálatosan tökéletes. <3 Olyan hihetetlenül írsz,hogy szóhoz se jutok amikor olvasom. :) <3 Nagyon példaképem vagy! <3 Izgatottan várom a kövit. <3 :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik ♥ Köszönöm szépen :)

      Törlés
  6. Oooooooo èrezzük veled együtt hogy mit èrzel Harry iránt ugye?!

    VálaszTörlés