-->

2014. május 18., vasárnap

7. Rész

A terembe belépve már senki sem beszélgetett. Mi egy piros színű kanapé felé közeledtünk, ahol már Louis és Harry ott ült. Közel volt a bútor a színpadhoz, kevesebb, mint 1 méter választott el tőle.  Gyors tempóban mentünk a többiekhez, a fiúk szorosan hozzám simulva jöttek mellettem.
Mikor odaértünk leültem Louis és Niall közé, de Harry valami miatt úgy döntött, hogy mellettem foglal helyet, szóval helyet cserélt Louissal. A dívány kényelmes volt, bár élénk piros színe kissé bántotta a szememet, de a bőr huzat és a puha bélés ezt elfedte.
Miután láthatólag mindenki leült a helyére elsötétült a terem, és a színpad meg a kifutó körül reflektor fény kapcsolódott fel. Kivilágított térbe egy kigyúrt pasas ( milyen meglepő..) lépett fel. A kezében mikrofon volt, amibe egy kis torok köszörülés után beleszólt. Karakteres női hanggal.
Olyan szintű hangos nevetés tört fel belőlem, hogy Niall fogta be a szám, de még így is ki hallatszott egy kicsit.
- Üdvözlök mindenki ebben az évben az utolsó hurcolási ceremónián. A nevem Dame Edna. Kiváló árukat hoztatok ebben a hónapban is, tehát büszkék lehettek magatokra. - mondta, majd párat tapsolt. - Nem is húznám tovább az időt, jöjjenek az áruk.  
Ezzel a kifutóra terelődött az összes fény, Ednára pedig egy kis körben világított a lámpa. 
- Jöjjenek a 14-től 16-ig terjedő kor csoport hölgyei. 
Ezután a kor csoport lányai jöttek be. Jó állapotban voltak és úgy mosolyogtak, mintha valami divat bemutatón lennének. Minden lánynál aki a kifutó végére ért elmondta, hogy mi a neve, kik az elhurcolói,stb.

Ez ment már vagy másfél órája. Számomra unalmas volt, és minden fiatal gyereken megesett a szívem. Kezdtem éhes is lenni. Ahogy belegondolok nem ettem ma még semmit, csak a reggelimet.

- Következzék az utolsó elhurcolt páros.  - mondta be a nő hangú férfi. - Az elhurcolói nem más, mint a most uralkodó One Direction. - Feljönnétek fiúk, hogy ismertessétek az árut? - kérdezte. 
- Menjetek, én itt maradok vele. - intett Niall. 
Egyszerre csak Zayn tűnt fel a színpadon, mire borzalmas hangos taps vihar kerekedett. 
- A mai hónapunk különleges volt, mivel 4 embert hurcoltunk el. Ebből 1 fiú meghalt, kettő a kifutón áll. 
- És a harmadik? - kérdezte Edna. 
- Nos a harmadik - vette át  a szót Harry - ott ül a kanapén Niall mellett. Elég jónak találtuk minden szempontból hogy megtartsuk. De nézzék meg önök is! - beszélt, majd felém intett, hogy álljak fel. 
- Állj fel Liz. - utasított Niall. 
Vonakodva ugyan, de felálltam, és körbefordultam, hogy mindenki lásson. Újabb taps vihar tört ki, egyesek még fütyültek is, és elismerően bólogattak. 
- Feljönnél hozzánk a színpadra? - kérte Edna, látva hogy nagy sikerem van. 
Kérdőn hátranéztem Niall-re aki biccentett, majd felém sietett, belém karolt, és felvezetett a színpadra. 
- Nem csodálom , hogy megtartottátok. Igazán szép darab. - úgy beszélt rólam a férfi, mintha a bélyeg gyűjteménye egy különleges darabja lennék. Nem tetszett, hogy így beszél rólam. 
- Rendben, köszönjük szépen, hogy eljöttetek, visszaülhettek. 
A fiúk egyetértően bólogattak, majd lementünk az emelvényről. Újra leültünk, most már Zayn is a kanapén ült. 
- És most következzen a licit! - vinnyogott Edna. - Jöjjenek az elhurcoltak!
Aztán az összes elhurcolt lány, fiú bejött, és szépen felsorakoztak. Már más ruhában voltak, és az anyagra volt varrva a bandájuk neve. 
Újabb borzalmasan unalmas órák következtek, ugyanis egytől-egyig az összes embert megvásárolták, akik az imént felvonultak a kifutón. Harryék tényleg nem vettek semmit, aminek nem tudom , hogy örüljek-e vagy ne, mert a többi banda is ijesztőnek tűnik.
A licit végére már szinte elaludtam annyira rossz volt az egész. 

- Köszönjük, hogy most is velünk tartottak! Ezennel a 2013-as hurcolás befejeződött. Találkozunk 2014-ben. Addig is jó hurcolást! - mondta boldogan Edna, majd lelépkedett a színpadról. 


Kifelé menet az őrök valami okból félreállítottak minket, majd mikor mindenkit kiengedtek odaléptek hozzánk. 
- A ceremónia mester, és a rendezők szeretnének meghívni titeket egy vacsorára a Nando's -ban.
- Jól hangzik- szólt közbe Niall. 
- Pontban éjfélkor legyetek ott. Egy elkülönített részlegen lesztek, mondjátok be ezt a nevet - nyújtott át az őr Harrynek egy lapot. 
- Rendben köszönjük. Helló. 
Visszamentünk a buszhoz, ami hál' istennek nem volt messze, ugyanis a decemberi levegő borzalmasan csípős volt. Átfagyott az egész testem, mire a járműhöz értünk.


 

Itt is van a hetedik rész :) Ezt már rendesen fel tudtam rakni, bár kicsit rövidebb lett a megszokottnál.  Ha tetszett iratkozzatok fel. By.: 1DGirl

5 megjegyzés:

  1. meghalok imádom a blogodat *-----* nagyon siesss mert nem élem túl :*
    xxBecca :*

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jo! :) hamar a kovit, olyan jol irsz! ^.^ igazi tehetseg vagy! *.*

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen :) Sietek, de valószínű csak péntek este vagy délután fog felkerülni a következő rész, mivel most nagyon nagy hajtás van az iskolában

    VálaszTörlés