-->

2014. május 31., szombat

12. Rész

Harry megengedte a fiúknak, hogy azt csináljanak amit akarnak, amíg ő tanít, ki tudja mire.  Louis visszavitt minket a palotába, útközben pedig kirakta Zaynt, Niallt és Liamet valami szórakozó hely féleség elé. Amint beérnek nem lesz ott túl nagy szórakozás.
Mikor megérkeztünk Louis lassan leparkolt, kinyitotta az ajtókat. Harry viszont gyorsan a vállára kapott, és  szinte befutott velem az épületbe. Egy nap még mindig nem volt elég, hogy megszokjam azt, hogy egy folytában cipelnek. Kicsit úgy éreztem magam, mint egy fogyatékos. A válla minden lépésnél belevájódott a hasamba.
- Megtennéd, hogy óvatosabban cipelsz? - kérdeztem zihálva.
- Megtennéd, hogy nem beszélsz hozzám ilyen hangnemben?
- Úgy viszel, mintha valami rongybaba lennék - idegeskedtem.
- Fogd be Lizzie, vagy én hallgattatlak el.
Ez a mondat mindig eléri a célját. Szóval befogtam.

A szokásos útvonalon mentünk, de most nem vitt le a pincébe, hanem egy szobába cipelt.

- Ez kinek a szobája? - érdeklődtem miután lerakott.
- Értetted amit az előbb mondtam? - húzta fel a szemöldökét.
- Igen - rántottam meg a vállam. - Csak érdekelt, hogy kinek a szobájába hoztál, de mindegy.
Idegesen megrázta a fejét, majd felém lépkedett, kezeivel megfogta a csípőmet, és magához húzott.
- Ha csak fenyegetlek abból nem tudsz tanulni. - ennyit mondott, és ajkait az enyémre tapasztotta.
 A száját ne mozgatta, viszont az orra közel volt az enyémhez, így kénytelen voltam kinyitni a számat, hogy kapjak levegőt.
Azt hiszem, ezt teljesen félreértette, ugyanis zihálásom közepette nyelvét áttolta a számba, és az enyémet kezdte el finoman simogatni.  Az ágyékát hozzám dörgölte. Tudta, hogy ez a gyengém, és nem tudok ellenállni ezután neki. A nyelvünk egyre erőteljesebben súrolták egymást, a csókunk pedig nem éppen volt diszkrét.
Az egyik kezét elvette a csípőmről, a másik viszont még mindig szorosan tartott magához. A szemem csukva volt, nem láttam hova vezeti, csak pár pillanat múlva éreztem, hogy a bal mellemhez ért, nem túl gyengéden. A kellemetlen érzés miatt véletlenül a nyelvére haraptam, utána pedig a két kezemmel próbáltam ellökni magamtól a testét.

- Azt mondtad tanítani fogsz.
- Mindketten tudjuk, hogy még ezt is gyakorolnod kéne. Az istenért Lizzie, vérzik a nyelvem!
- Talán nem vérezne, ha nem fogdosnál - mérgelődtem.
- Nem beszélsz így velem! Világos? - ordított. - Örülnöd kéne, hogy kivételesen bánunk veled. Ha akarnám szarrá kefélhetnélek. Akkor megtanulnád, hogy hogyan kell viselkedni.
- Egy pöcs fej vagy - köptem.
Hirtelen felemelt a talajról, és az ágyra dobott (!). Még csak meg sem erőltette magát. Félve az ágy másik felébe másztam, és amennyire csak tudtam összegömbölyödtem.
Azt hitte bántani fog. Ehelyett kiment az ajtón, és becsapta maga után.
Legalább tíz percet ültem az ágyon, és imádkoztam magamban, hogy ne jöjjön vissza.  De visszajött, és nem is egyedül. Ugyanis Harry után még valaki belépett az ajtón.
Zayn.
- Hallom rossz voltál Lizzie - kacsintott rám, majd levette a pólóját, így fedetlen volt a felsőteste. - Azt hittem megtanultad, hogy mit szabad mondanod, mikor tegnap Niall megfürdetett.
A második mondatánál már az övét csatolta ki, és tolta le a nadrágját.
Vészesen gyorsan közeledett az ágyhoz, a szívem pedig másodpercenként százat dobogott.
- H-hagyj békén - szóltam rá, de a hangom remegett.
- Ó rendben - mondta Harry, majd kiment az ajtón, de még visszanézett . - Majd Zayn elvégzi helyettem a munkát.
 - N-nem neked m-mondtam.
- Á! - nézett rám megvilágosodva. - Tehát azt akarod, hogy ketten tanítsunk Lizzie? Ezt akarod?
Nemlegesen ráztam a fejem, amíg Zayn meg nem fogta a bokámat, és maga alá nem gyűrt.
- Viselkedj - a hangja szigorú volt, a szemei pedig teljesen feketék voltak.
A teste minden részét a lehető legjobban hozzám nyomta, a szájával pedig a kulcscsontom alatti pontot kezdte el szívni.
Nem volt óvatos, fájdalmas sebeket hagyott a nyakamon.
A súlya miatt, ami rám nehezedett mozdulni sem tudtam, pedig minden porcikámmal azon voltam, hogy ellenkezzek. Egy része sem volt izgató annak a dolognak, amit éppen velem csinált. Vetkőztetni kezdett, levette a pulcsimat, a nadrágomat, kicsatolta a melltartóm, a bugyimat pedig szó szerint kettétépte.
A szívással, a csókokkal egyre lejjebb haladt a testemen. Végig haladt a mellkasomon, a hasamon, mindenhol jeleket hagyva rajtam. Mikor az ágyékomhoz ért, egy komplett útvonal mutatta, hogy hol is járt a szája.
Miközben a hasam alját kínozta, megéreztem magamban 2 ujját. Fájdalmasan felnyögtem, és zokogni kezdtem. Ficánkolni kezdtem az ágyon, de a kezeivel lefogott.
Gyorsan mozgatta bennem az ujjait, ezzel egyedül magának szerezve örömöt, nekem pedig fájdalmat. Hangosan zihált, nyögött, én pedig sírtam.
Végül egy állatias nyögés követte a mozdulatait. Tudtam, hogy mindig a saját érdekeit veszi figyelembe, ezért meg sem lepődtem, mikor kihúzta az ujjait, majd Harryre nézett.
- Te jössz haver, én végeztem.
Ezzel fogta a ruháit, és teljesen nyugodtan kisétált az ajtón.
Összekuporodva feküdtem az ágyban, magamra húztam a takarót, és halkan pityeregtem.
Reméltem, hogy Harry kínzására már nem kerül sor, de elbizonytalanodtam, mikor éreztem, hogy az ágy besüpped mellettem a súlyától.

- Elfeledtetem veled a fájdalmat - suttogta rekedtesen.
Óvatosan fölém mászott, de nem feküdt rám, a kezével mellettem támaszkodott.  Szenvedélyesen csókolta meg az arcom, és közeledett fejével az ajkaimhoz. Ujjaival az állam maga felé fordította, a kényelmetlen póz miatt, pedig az egész testemmel felé fordultam. Minden részemet gyengéden végigcsókolta, a lábaimat pedig a dereka közé rakta. Óvatosan mozgatta rajtam  az ágyékát, miközben a nyakamat kényeztette. Az érzés teljesen más volt, mint amit Zaynnel éltem át. Ő vad volt, és durva. 
Nyögésre késztetett, mikor éreztem, hogy megkeményedik az érintkezésünk miatt. Erősebben nyomta magát hozzám, ajkait pedig az enyémre nyomta. A nyelvünk édes táncot járt. Ha nem nyitottam volna ki a szemem egy pillanatra, nem hittem volna el, hogy most éppen Harry van felettem. Teljesen máshogy viselkedett, mint ahogy szokott.
A csípőjét folyamatosan mozgatta, és nyomta hozzám, és én is ezt tettem. A testem szinte már felemeltem a matracról, hogy csak Harryével érintkezzen.
Hangos nyögéseink betöltötték a teret, biztos voltam benne, hogy más is hallja, milyen jól érezzük magunkat.
Egyik kezével finoman a csiklómat kezdte simogatni. Az alhasam összeszorult, a szememmel pedig színes pöttyöket láttam magam előtt.
Harry nevét visítva mentem el, és nemsokára ő is követett.
Felvette a ruháit a földről, magára kapta, majd engem is felöltöztetett. Az egyik alsónadrágját adta rám, és az egyik pólóját, amin a Hipsta Please felirat állt.

Menyasszony stílusban emelt fel az ágyról, és vitt a saját "szobámba". 
A kanapéra ült, én pedig az ölében kucorodtam össze. Nyugtatóilag simogatta a hátam, gondolom arra várt, hogy elaludjak, de ez mégsem következett be.



Sziasztok! Először is bocsánatot szeretnék kérni, hogy tegnap nem hoztam részt, de sajnos nagyon későn értem haza, és este egyáltalán nem volt ihletem, így egy borzalmas részt sikerült összehoznom, ráadásul még rövid is lett. Szerencsére nem raktam ki, reggel ki is töröltem az egészet, és ezt sikerült produkálnom.
Remélem tetszett, ha igen iratkozzatok fel, pipálgassatok, és írjatok véleményt!
Ölel titeket: 1DGirl

5 megjegyzés: