-->

2014. október 26., vasárnap

II. Fejezet - 14. Rész

2014. Március  17. Hétfő


/ Eleanor szemszöge /

A másik oldalamra fordulok és tovább alszok. Azonban ahogy meglátja Louis, hogy fent vagyok, végigpuszilja az állam vonalát. Óvatosan húzódok el. Nem szeretnék most a társaságában lenni.
- El ? - kérdezi halkan.
- Hm?
- Szeretlek - súgja a fülembe és mikor egy csókot nyom az ajkaimra könnyek gyűlnek a szemembe. Nem mondok semmit, csak bólintok. Örülök, hogy visszatudom fogni magam, így nem csordulnak ki a könnyeim.

Erősebben kezd csókolni és mozgatni kezdi az ajkait. Most, ebben a pillanatban nem vágyok erre, de nem akarom megbántani, ezért visszacsókolom.
Végigsimít az arcomon, egészen a lábamig, amit behajlítva hátára rak. A másikat is a hátára rakom, majd összefonom őket.
 Miközben még mindig csókol gyengéden ringatni kezdi a csípőjét. Tudom, hogy ennek mi lesz a vége, azt is, hogy Louis soha se bántana. De most tényleg nem akarom ezt, viszont nem ellenkezek.
Jobban széttárom a lábaimat, hogy több helye legyen és jobban tudjon mozogni. Hangosan liheg, ahogy én is. Nem tudok mit tenni, de ahogy egyre inkább élvezi, én is így érzek.
Leveszi rólam a hálóingem, így már teljesen meztelen vagyok. Eltakarom magam, amíg ő is levetkőzik, bár már amúgy is látott, szóval fogalmam sincs miért. Talán megszokás.
Keze a combom közé siklik, de megállítom.
- Semmi szükség rá - súgom. Essünk túl rajta mihamarabb.
A nemi szervemhez nyomja a kezét és elmosolyodik. - Igazad van.
Felettem támaszkodik és kicsit rám helyezi a súlyát, mikor magához nyúl. A kezét fel-le húzogatja férfiasságán. A szívem majd kiugrik a helyéről.
- Gyerünk már Louis - szólok rá, de a hangom nem erőszakos, inkább kétségbeesett.
- Türelmetlen? - kérdezi. Csak túl szeretnék esni rajta... 
A légzésem elakad, mikor lassan belém nyomul. Fájdalmasan harapok az ajkaimba és szorítom össze a szememet.
- Nyugodj meg szívem - simít végig az arcomon és mikor teljesen belém ereszkedik, megáll. - Mindjárt jobb lesz.
Bólintok. Talán rossz ötlet volt elutasítani az előjátékot.
- Jobb? - kérdezi morogva, közben csókolgatja a nyakam. Türelmetlen, mindig ezt csinálja ha az. Ezért bólintok.
Mozogni kezd és még több könnycsepp folyik le az arcomra. Gyengéden felitatja őket ajkaival. Ahogy közelebb kerül a mennyországhoz, én egyre távolabb.
Kissé megnyugodok, mikor érzem magamban megremegni, de nem eléggé.
Lihegve húzódik ki belőlem, én pedig egyből kimászok alóla és a hálóingemet magamra kapva megyek ki lassan a szobából. Ahogy kiértem futni kezdek egészen a ház másik felében lévő fürdőjébe.
Becsapom magam mögött az ajtót, háttal nekidőlve a földre csúszok és fejemet a kezembe temetve kezdek sírni.

El kellett volna mennem, mikor felbontották a szerződést.


/ Lizzie szemszöge /


Mario félórás könyörgéssel rávett arra, hogy a többiekkel együtt reggelizzek. Igazából semmi nyomós érvet nem mondott. Csak már nagyon idegesített.

Ahogy az asztalt terítjük a többiekkel, a szekrény legfelső polcához próbálok nyúlni. Ott vannak a poharak és nekem az kell. Már a pulton támaszkodok és a nem túl nagy erőmmel támasztom magam. Aztán hirtelen mellém jön Harry és minden erőfeszítés nélkül leveszi az üvegpoharat, majd a kezembe adja.
Rám mosolyog én pedig próbálok valami értelmeset kinyögni és rávenni magam, hogy ne fussak el most rögtön. Csak az utóbbi sikerül, így hümmögve bólintok egyet, aztán elfordulok.

- Narancs levet? - kérdezi Kellan, majd miután bólintok teleönti a poharamat.
A pirítós, ami a tányéromon van, már félig kihűlt. Se vaj, se lekvár nincs az asztalon, így olyat teszek, amit még soha. A késemmel a tatárbifsztek felé nyúlok és egy adagot a kenyérre kenek.

Mindenki tágra nyílt szemekkel néz rám, mintha valami rosszat tettem volna. Pár másodperc múlva legyőzöm a félelmemet és beleharapok a pirítósba.  Halkan hümmögök. Ez tényleg jó.

- Mi az? - kérdem teli szájjal. Ebben a pillanatban dönt úgy mindenki, hogy egyszerre hagyja abba a bámulásom és folytatja az evést. Remek. Ha már ők eldöntötték, hogy ártatlan életeket oltanak ki, akkor én mért ne tehetném ugyan ezt, csak állatokkal? Nem mintha rajtam múlna egy marha élete: akkor is levágják, ha én nem eszek belőle.

/ Harry szemszöge /

Értetlenül nézek Lizre. Miért eszik húst?
- Nem azt mondtad, hogy vegetáriánus vagy? - kérdezem, próbálom minél kedvesebben megfogalmazni.
Összehúzott szemöldökkel néz rám. Szólásra nyitja a száját, de lenyeli amit mondani akar, majd megvonja a vállát.
- Nem azt mondtad, hogy szeretsz? - kérdi a hangomat utánozva aztán pedig gúnyosan elvigyorodik.

Próbálom nem felkapni a fizet. Nem összetörni az összes létező tárgyat magam körül. De nagyon nehéz, Liz közelében pedig nem tehetem ezt. Így hirtelen felállok az asztaltól, ami miatt a székem hátraesik. Nem foglalkozok vele, csak kisietek az étkezőből és egészen a kertig futok.

A beton tömbökhöz megyek, amiket nemrég hozattam ide. Felkapom az egyiket és amennyire messzire csak tudom, eldobom. Egy másikat a többihez vágom, így az nagy csattanással ér földet több ezer darabban.


/ Zayn szemszöge /

- Járnunk kellene - mondom Perrienek, miközben rajtam fekszik meztelen testével.
- Nem - nevet. Egyáltalán nem viccnek szántam.
- Miért nem? - kérdezem.
- Zayn, a legintimebb dolog, ami történt közöttünk, az a szex.
- Ez a legintimebb dolog, ami létezik - ráncolom a szemöldököm.
- Ezer már intimebb dolog van - néz fel rám. - Például a szerelem.
Felnevetek.
- Látod, ezért nem kellene járnunk - mondja. - Bármikor lefekszem veled, mikor azt megtehetem, de ha járni fogunk, ezzel nem érem majd be. Szóval ha az elkövetkezendő időben nem akarod elkötelezni magad, akkor hiába az egész.
- Mi van?
- Nézd, csak azt akarom mondani, hogy most megdughatsz minden érzelem nélkül, ha kedved van akkor pedig elküldhetsz. De ha járni fogunk nem megyek majd el.
- Oh - mondom.
- Szóval a válaszom nem.
- Huh - fújom ki a levegőt. - Akkor megnyugodtam. Nem biztos, hogy ezt teljesen átgondoltam - nevetek fel.

________________________

/ Lizzie szemszöge / 

- Videó? - kérdezi Mario, mire bólintok. - Tudod örülnék, ha legalább a minimális kommunikációt betartanád. 
Mosolyogva megvonom a vállam. 
- Rendben Liz - mosolyodik el ő is. - Addig nem rakom be, amíg nem mondod, hogy : Igen, Mario! 
Elnevetem magam. - Szóval addig nem rakod be, amíg nem mondom, hogy Igen, Mario!?  
- Miss Ártatlanság - vigyorog, aztán berakja a cédét a lejátszóba. 

Ahogy elindul a kisfilm azonnal azt bámulom. Luke van benne, egy halom ember előtt. Úgy néz ki, mintha valami beszédet mondana. A kamera hirtelen egy férfit mutat, aki kiemelkedik a tömegből. Valamit mond, de nem hallom mit. Nincs hangja a videónak. Aztán pár másodperc múlva vége is. Csak előtte még Luke lelövi azt az embert. 

Egy újabb film indul. Ebben is Luke szerepel, viszont nem egyedül. Ott van vele a banda többi tagja is: Calum, Michael és Ashton. Aztán feltűnik egy fekete Range Rover, és hirtelen rájövök, melyik ez a videó. Mostanra már megtanultam rezzenéstelenül végignézi egy kisfilmet. De ettől újból előtörnek a könnyeim. 
A kocsi megáll, sokáig vár. Az ablakokon nem lehet belátni: sötétítettek. Bár még így is pontosan tudom, hogy mi történt ott bent. 
Pár perc múlva Harry kiszáll a pisztolyával a kocsiból. Ahogy a sötét étterem felé közelít egyre jobban remegek.
Bekopog az ajtón, de senki sem nyitja ki. A lábával rúgja be. Három srác jön ki, Harryre támadva. Nincs náluk fegyver: csak a kezüket használják. A fejére mérnek több ütést, az egyik egy késsel a kezében próbál kárt tenni benne. Ekkor lő rá Harry.
És ekkor tűnik fel a kocsinál Luke. Beszáll a vezető ülésbe. Pár percig ott marad, majd elindul a kocsi. Harry a kerékre céloz, így az megáll. Kiszállok belőle, Luke is kimászik a másik oldalon. A fejéhez fogom a pisztolyt. Még a pixeles videón is látszik, hogy mennyire remegek. Luke egy másik pisztolyt húzott elő és felém tartotta. Én zokogva esek a földre, kiráz a hideg, ahogy visszaemlékszem rá, hogy mennyire fájt a térdem. Luke a hajamnál fogva húz fel, ami akkor még lilán pompázik. Az étterem felé húz, viszont Harry is szembe jön velünk. Szinte azonnal Lukera szegezi a pisztolyát és meghúzza a ravaszt. Vérző lábbal esik a földre.
Harry felém fut, majd megölel. Így állunk sok ideig, aztán megszakad a videó.
Nekem pedig a szívem.


 • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • 

 

Sziasztok!
Remélem, tetszett a rész és nem lett annyira unalmas, hogy elaludjatok rajta :P
Ha az utóbbi nem történt meg, akkor mindenképpen írjátok le a véleményeteket, iratkozzatok fel és pipálgassatok!
Köszönöm az eddigi feliratkozókat, kommenteket.
U.i. : Lépjetek be  facebook csoportba és látogassátok meg a nemsokára induló blogomat!
Puszi, Doth Lee

10 megjegyzés:

  1. Ismét nagyon jó rész lett! <3 Annyira sajnálom Harryt :c Remélem hamar tudod a kövit hozni <3 ^^

    VálaszTörlés
  2. imádtam. mint mindig, de remélem a következő részben majd beszél Louis El-lel... xx

    VálaszTörlés
  3. Ahjjj szegény El :( én a helyében elmondtam volna hogy babát szeretnék... Zayn és Perrie tökéletes páros lenne! Liz és Harry újra össze jöhetnének!!!
    siess a kövivel!!! Sok csók ♥♥♥

    VálaszTörlés
  4. Tenyleg nagyon király lett ez a rész is!! �� én most nem tudok senkit sem sajnálni, mert Harry is es Luke is ugyan azt csinálja.... Remelem gyorsan jon a Kovi. Sess vele! Puszi: Viki xx ❤

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik a rész. :P
    Remélem most már Liz rájön, hogy még mindig szereti Harryt. :))
    puszi ♥

    VálaszTörlés
  6. Tokeletes resz ❤ igy tovabb puszii ❤
    Mikorra varhato a kovetkezo resz??

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jo resz lett!!! Siess a kovivel.Mikor lesz uj resz?

    VálaszTörlés
  8. Perfect rész! Siess a kövivel lécci♥♥♥

    VálaszTörlés
  9. Ma délután keztem el olvasni a blogot és már kiolvastam!!:33 Nagyon tetszik,de most elvonási tüneteim lesznek addig,amíg em lesz új rész!!:OO Várom a kövit!! :')) ❤❤ xx

    VálaszTörlés