-->

2014. október 19., vasárnap

II. Fejezet - 10. Rész

/ Lizzie szemszöge /

- Jössz filmet nézni? - kérdezi Luke, nekem pedig kipattannak a szemeim a hirtelen hangos hangtól.
- Nem akarok megint olyan videókat nézni.
- Ez csak egy film Lizzie. Semmi videó.
- Semmi videó - ismételem, majd kimászok az ágyból.

Kezét a derekamra téve vezet a nappaliba, ahol a többiek is várnak. Nem tudom miért, de rosszul érzem magam a sok fiú között, és bár otthonos a lakás, ahol vagyunk, annyira idegen.
Próbálom elfelejteni mindezt, nehéz, de megpróbálom. Egyszer talán kijutok élve ebből az egészből.

- Mit nézünk? - kérdezem, majd hanyagul levetem magam a kanapéra. Ashton egyből mellém ül Michael pedig arréb húzódik, hogy Luke is beférjen a másik oldalamra.
- Valami űr harc egy kis pornóval keverve - nevet Calum én pedig megrázom a fejem. Ez egy romantikus sci-fi akar lenni?

A film elindul a szokásos bevezetővel, zenével és a címmel, ami annyira fura betűkkel van írva, hogy lehetetlenség kiolvasni.
Aztán hirtelen megáll az egész és pár másodperc fekete kép következik. Ezt követően Harry magas alakja és göndör haja tűnik fel a képernyőn, egy szemmel láthatólag festett szőkét az ölében visz a kocsijához. A nő a nyakát harapdálja, Harry pedig a kocsi ajtajának nyomja őt. Végül sikerül beszállniuk a kocsiba, mindketten a hátsó ülésre mennek, aztán az ajtó becsapódik. A hang nagyon torz és halk, de még így is kivehető a sikoltás és nyögés. A képen pedig jól látszik, ahogy az autó szinte annyira mozog, hogy majdnem felborul, az üvegek pedig bepárásodnak. Jól látszik, amíg a könnyeim el nem veszik a látásomat.
- Te hülye állat! - kiáltom és Luke felé fordulok, majd ütni kezdem ahol csak tudom. A kezem csattan az arcán, de a második próbálkozásnál már lefog, így csak a lábaimat tudom használni. Az ágyékába nyomom a sarkam, a másik lábammal pedig a hasába rúgok így kezével a hirtelen fájdalom miatt elenged, ezért a sajátommal az arcát veszem célba és ököllel ütöm.

- Miért engem ütsz? - ordít rám, a hangja annyira erős, hogy azonnal abbahagyom. - Nem én voltam a videón. Nem én vagyok a barátod Lizzie, aki megcsalt - mondja és még jobban sírni kezdek.
Megcsalt engem. Nem szeret. Nem kellek senkinek, már egy ember se szeret.

Leülök a kanapé elé a földre, a térdeimet felhúzom és átölelem a kezemmel. A lábaimat eláztatom a könnyeimmel, a szobát pedig betöltöm a hangos zokogásommal.
Hátulról valaki átölel, de egyből durván ellököm magamtól. Nincs szükségem senkire. Nem kellek senkinek.
- Nyugodj meg Drága - súgja a fülembe és újból az öleléssel próbálkozik, most nem lököm el magamtól. Tudom, hogy Ashton az, rá pedig most nem vagyok mérges. Egyedül Luke az, akit a föld alá kívánnék.
Ashton szembe fordul velem, guggol, így könnyedén átölelhetem. A lábaimmal csimpaszkodok rajta, mint egy majom, de most tényleg nem érdekel, hogy mennyire szánalmasan festhetek.

- Higgadj le Drágám - súgja a fülembe újból.
- Vigyél el innen - mondom szipogva, mire a karjaiban felemel a földről és kivisz a szobából.  Nem az enyémbe visz, hanem egy másik helyre, ahol még nem jártam. Valószínűleg az övé.  A szoba falai  halvány szürkék és csak egy ágy van bent. 
Továbbra is sírok, ő pedig az ágyra ül, még mindig a kezében tartva.

- Luke egy idióta - mondja. - Sajnálom, hogy a beteges módszereivel kell megtudnod az igazságot.
- A-azt sem tudom, k-kire haragudjak - sírok. - Luke egy idióta, tényleg - itt elnevetem magam. - Harry pedig... ő azt mondta szeret. Erre ő... istenem, nem hiszem el, hogy hazudott nekem! Annyira dühös vagyok rájuk!
- Nyugodj meg - mondja és végigsimít az oldalamon.
- Nem megy - mondom és nevetni kezdek, miközben sírok. A nyakába fúrom a  fejem és szorosan átölelem.
- Hé, te most sírsz vagy nevetsz? - csíp az oldalamba és tovább sírok és nevetek, de még hangosabban. - Huh?
Tovább csipked és közben csikiz is. Majdnem leesek az öléből, úgy ficánkolok rajta, ezért fordít a helyzetünkön és az ágyon végigdöntve kínoz tovább.
Felváltva sikítok és nevetek, a könnyeim már eltűntek és nem is készülnek előtörni, hacsak  a folyamatos csikizést nem hagyja abba.
- Elég, elég ! - nevetek, de nem hagyja abba.
A fejem balra fordítom és próbálok legurulni az ágyról, de annyira biztosan tart, hogy semmi esélyem.
Visszafordítom a fejem, azonban az övé túlságosan is közel van az enyémhez így összekoccanunk. 
A homlokát az enyémnek dönti és leáll a csikizéssel. Hangosan lélegzünk, annyira dobog a szívem a sok nevetéstől, hogy majdnem kiugrik a helyéről.
Ahogy az arcomat fürkészi játékosan elvigyorodik, aztán egy gyors mozdulattal egy puszit nyom a számra.
Te jó ég.
Egyből elhúzódik, de a homlokát még mindig az enyémnek támasztja. Még mindig nagyon dobog a szívem, most viszont már nem a nevetéstől.
Egymást nézzük, a fejem biztos vicces, hiszen Ashton szája folyamatosan felfelé görbül.
Aztán ugyanazt teszi, mint az előbb. Hirtelen elhúzódik és szájon puszil. Aztán arcon. Utána az orrom hegyét, majd a homlokom, a halántékom, az állam, a fülem és minden egyes pontot a fejemen.
Mikor abbahagyja végre én is elmosolyodok. A homloka már nincs az enyémen és elhúzódni készül, viszont nem hagyom. A nyakánál fogva magamhoz húzom és megcsókolom. A nyelvemet végighúzom az ajkán, hogy bejutást nyerjek, ő viszont nem adja meg, sőt, eltolt magától.

/ Ashton szemszöge /

- Nem - mondom fájdalmas fejjel.  Muszáj nemet mondanom, hogy azt higgye tisztelem annyira, hogy nem teszek ilyet.
- Kérlek - könyörög. - Ez...ez segít felejteni.
- Nem akarom, hogy megbánd - hazudok.
- Nem fogom!
- Te...
- Nem vagyok szűz Ashton, az istenért! - emeli fel a hangját, de utána egyből abbahagyja ezt a stílust. Hozzám nyomja a csípőjét és ez okozza a vesztem. - Kérlek.
- Oké, oké - hadarom, és gyorsan lemászok róla, majd kulcsra zárom az ajtót.

Amint biztos vagyok benne, hogy senki se tud bejönni, visszamegyek az ágyra és fölé támaszkodok.
Újból megcsókolom és ahogy visszacsókol elfelejtem, hogy mennyire is törékeny. Teljesen elvesztem a kontrollt, de látszólag ez nem zavarja.

/ Lizzie szemszöge /

Miközben csókol lábamat a csípője köré tekerem és szoros hozzápréselődöm. A pólója alá nyúlok és lehúzom róla, így egy pillanatig elszakadunk egymástól, ami pont elég ahhoz,  hogy átvegye az irányítást.
A csípőmre ül és szó szerint letépi rólam a pólómat.  Melltartó nincs rajtam, mivel nem adtak, így a mellkasom teljesen fedetlen.
- Szent szar - nyög fel és a mellkasomhoz simulva harapdálni kezdi a nyakamat. Semmi finomság nincs a mozdulataiban, mégis tetszik. Ez az, amire most szükségem van.

Türelmetlenül nyúlok a nadrágjához és oldom ki az övét.  A nadrágja szűkebb volt, mint kellene lennie, így nehezen jön le, de a hevességünk miatt ez sem sok idő.  Az övé után az én nadrágom is lekerül, ami jelen esetben egy szürke melegítő volt, így nem szenvedünk vele sokat.
Keze azonnal a fehérneműmbe csúszik és kényeztetni kezdi testem legérzékenyebb pontját.
- Ó istenem Ash, abba ne hagyd - sikítom és hirtelen eszembe jut az a nő, aki Harry nevét ordította ugyanígy.
- Van jobb dolog is, amitől elélvezhetsz - súgja a fülembe és letépi rólam a fehérneműt.
Mire kinyitom a szemem már ő is teljesen meztelen.
Valamire vár én pedig megijedek, de mégis megteszem amit akar.
Lehúzom magamhoz egy csókra, majd oldalra fordulok, ő pedig segít fordítani a helyzetünkön.
Fogalmam sincs, hogy mit kellene tennem, Harry soha sem várt tőlem el semmi ilyesfajta dolgot. A fenébe is Harryvel! Megcsalt!
Gyorsan csókolom végig a felsőtestét és hagyok szívás nyomokat a bőrén.  Nem mond semmit, nem nyög fel, csak hangosan zihál, így kissé bizonytalanul, de folytatom.
Végigsimítok az ágyékán, ami eléri a kívánt hatást és azonnal morogni kezd. 
Nem vagyok olyan tapasztalatlan, mint egy hónapja, így pontosan tudom, hogy már semmire nincs szüksége, csak rám. A csípőjére ülök és közel hajolva hozzá csókolózni kezdünk, miközben én megragadom és magamba vezetem.
- Szent szar - kiált fel miközben én a nevét nyögöm. Mozogni kezdek rajta ő pedig a csípőmnél fogva segít ebben.
Az ajkaink folyamatosan érintik egymást, de rendes csókba soha sem bonyolódunk, mert így is alig kapunk levegőt. A mellem a fedetlen mellkasába nyomódik és tudom, hogy legalább annyira jól érzi magát, mint én.
- Gyerünk Drága - súgja, de én annyira elfáradok, hogy abbahagyom a mozgást és a mellkasára hullok.
Persze ő nem hagyja annyiban a dolgokat, fordít a helyzetünkön és a fej támlába támaszkodva tényleg mozogni kezd.
Gyorsan, erősen, gyengédséget nem ismerve, de be kell valljam tetszik.  A lökései szinte mindig ugyanolyan gyorsak, így fogalmam sincs, hogy ő mikor fog elmenni, de magamról tudom, hogy már nem kell sok.
- Ash... - nyögöm elhaló hangon, mire lehajol hozzám és szájon csókol. Nem kell több, azonnal a fellegekben érzem magam, ami neki is beteszi a kiskaput.
Nem húzódik ki belőlem, egyszerűen csak fordít a helyzetünkön, így  én fekszek a mellkasán. Érzem, ahogy élettelenné válik bennem, de egyikünkben sincs annyi erő, hogy megváljunk ettől a csodálatos érzéstől.


• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

 

Sziasztok!
Remélem tetszett a rész. Köszönöm a + 100 ezer oldal megjelenítést, a kedves kommenteket, a pipákat és a feliratkozókat!

Ahogy páran láthattátok új blogot indítottam Role Reversal címmel, Harry Stylesszal a főszerepben. Akit érdekel a történet iratkozzon fel, írja le a véleményét!
Ha még nem tetted csatlakozz a Facebook csoporthoz is.

Csók, Doth Lee Xx




15 megjegyzés:

  1. Elso komi. Imadtam mint mindig. Igy tovabb. Hamar a kovivel ♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett :) Szerdán jön a következő rész ♥

      Törlés
  2. Úristen nem gondoltam volna, hogy ez lesz, de tetszik így a rész :D
    Remélem, hogy ezt az egészet Harry is megtudja. :P
    puszi♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Reméltem is, hogy nem ezt fogjátok várni :D És egy kis titkot elárulok: biztosan megfogja tudni :)
      Pusz ♥

      Törlés
  3. harmadiiiik komi *-* imadom imadom imadom hozzd a kovit minel elobb *w*

    VálaszTörlés
  4. Nagyon boldoggál tennél minket,hogy ha most azzonal felraknád a Köveztekző részt.
    Wáááááá Imádtam! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kell rá sokat várni, szerdán már olvashatjátok is :) Örülök, hogy tetszett! ♥

      Törlés
  5. OMG... *-* ugye majd azért lizzie visszakerül harryékhez? Egyszer??
    Amúgy fantasztikus lett.. siess a köviveeeeel ♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, hogy visszakerül :P Köszönöm szépen ♥

      Törlés
  6. Te jo isten... Mi a f..
    Ash es Lizzie... Ohm hat oke, ezt meg fel kell dolgoznom.. Huhh xd
    Na tokeletes mint mindig ❤ kovittt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenki máshogy áll bosszút és próbál meg felejteni... :D
      Köszönöm ♥

      Törlés
  7. Na erre nem számítottam*.* Nagyon nagyon nagyon jó rész lett;D Siess a kövivel pls.!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) Szerdán jön a következő !

      Törlés
  8. Harryyyyyyyyy........ Őt akarom

    VálaszTörlés